Bisnes Shopee

Jika anda sedang berusaha untuk menambah pendapatan…ini jawapannya:
Saya cadangkan anda mulakan berniaga di marketplace Shopee hari ini juga! Kenapa?…

Shopee ni lebih kurang sama je macam ebay, lelong dan juga lazada.
Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang! 
Bahasa mudahnya.. Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!

Kalau nak cerita apa yang best jual barang kat shopee ni! Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya!

Lebih-lebih lagi kalau sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram serta menggunakan Whatsapp untuk Close Sale! Memang leceh sikit kalau guna cara tu!

Nak kena layan satu-satu customer untuk dapatkan sale!
Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah!
Tak perlu dah nak layan satu demi satu customer!

Hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap!
Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat notification dari pihak Shopee!
Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp sebab dok layan customer yang belum tentu pun nak beli!

Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari! 

Hah!! Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Secara langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete!

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

  • Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.
  • Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaikyang boleh anda gunakan!
  • Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!
  • 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!
  • 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!
  • Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda “usha” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!
  • Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!
  • Apa yang lebih menarik! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!
  • Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! 🙂

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.

Sudah Bersedia Untuk Dapatkan Ebook Ini?.

Baiklah! Tanpa melengahkan masa lagi! Anda boleh klik butang hijau “Dapatkan Sekarang!”  atau gambar ebook dibawah untuk mendapatkan ebook ini!

Klik Butang Dibawah!.

[+] KLIK SINI >>BACA LAGI / DAPATKAN EBOOK BISNES SHOPEE

 

63 thoughts on “Bisnes Shopee”

  1. Simply wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is just cool and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

  2. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

  3. It is perfect time to make some plans for the future and
    it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few
    interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring
    to this article. I desire to read even more things about it!

  4. This is very interesting, You are a very professional blogger.
    I’ve joined your rss feed and look forward to seeking extra of
    your fantastic post. Additionally, I have shared your site in my social
    networks

  5. Heya exceptional website! Does running a blog similar to this
    take a large amount of work? I’ve very little understanding
    of computer programming however I had been hoping to start my own blog in the near future.
    Anyway, if you have any recommendations or tips for new blog
    owners please share. I understand this is off topic nevertheless I simply wanted to ask.
    Appreciate it!

  6. It is the best time to make some plans for the longer term and it is time to be happy.
    I have learn this submit and if I could I desire to recommend you
    some interesting issues or suggestions. Perhaps you can write next articles regarding this article.

    I want to learn even more issues about it!

  7. I in addition to my guys happened to be looking at the best helpful hints located on your site and then suddenly came up with a horrible suspicion I never thanked the web blog owner for those techniques. These ladies are already for this reason excited to read them and already have actually been making the most of those things. Thanks for really being quite accommodating and then for choosing certain impressive issues most people are really desirous to discover. My very own honest apologies for not saying thanks to earlier.

  8. Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is actually annoying. A good web site with exciting content, this is what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

  9. I am really impressed with your writing skills and also with the layout in your blog.
    Is that this a paid subject matter or did you customize it your self?

    Either way keep up the nice quality writing, it’s uncommon to look
    a nice blog like this one today..

    Here is my page; CBD for sale

  10. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended
    up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to prevent hackers?

  11. Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it,
    you might be a great author. I will always bookmark your blog and will
    eventually come back from now on. I want to encourage one to continue your
    great work, have a nice day!

  12. hi!,I like your writing very so much! percentage we communicate more approximately your article on AOL?

    I need an expert on this space to resolve my problem.

    Maybe that’s you! Taking a look forward to peer you.

  13. Having read this I thought it was very informative.
    I appreciate you taking the time and energy to put this short
    article together. I once again find myself personally spending
    a lot of time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

  14. I will right away take hold of your rss as I can’t
    to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.

    Do you have any? Please allow me recognise so
    that I may subscribe. Thanks.

  15. Wow that was strange. I just wrote an really long comment
    but after I clicked submit my comment didn’t show up.
    Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just
    wanted to say superb blog!

  16. Hi there! I could have sworn I’ve been to this website
    before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
    Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

    delta 8 THC for sale area 52 – delta 8 THC for sale area 52

    delta 8 THC for sale area 52 – delta 8 THC area 52

    delta 8 area 52 – delta 8 area 52

    delta 8 carts Area 52 – area 52 delta 8 THC products

    buy delta 8 THC area 52 – delta 8 THC area 52

  17. Can I just say what a comfort to discover an individual who actually
    understands what they are discussing on the net. You actually know
    how to bring an issue to light and make it
    important. More and more people have to check this out and understand this
    side of your story. I can’t believe you’re not more
    popular given that you certainly have the gift.

    delta 8 THC area 52 – delta 8 THC area 52

    delta 8 THC area 52 – Area 52 delta 8 carts

    delta 8 carts Area 52 – delta 8 carts Area 52

    buy delta 8 THC area 52 – area 52 delta 8 THC products

    delta 8 THC for sale area 52 – Area 52 delta 8 carts

Leave a Reply to delta 8 THC for sale area 52 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *